Μεγάλα Έργα


Νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου είναι ένα έργο το οποίο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Παπαγεωργίου, το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Anna Papageorgiou STEM Center

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη της Άννας Παπαγεωργίου, συζύγου του Ιδρυτή του Νικόλαου Παπαγεωργίου, αποφάσισε να διαθέσει ένα ποσό για την αποπεράτωση ενός υπερσύγχρονου...

Βρεφονηπιακός Σταθμός του Γ.Ν.Θ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός του Γ.Ν.Θ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ σχεδιάστηκε και οικοδομήθηκε στον υπαίθριο χώρο του Νοσοκομείου σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Οι δαπάνες ανέγερσης και εξοπλισμού του, που ανέρχονται στο ποσό των € 500.000,00, καλύφθηκαν εξολοκλήρου από το Ίδρυμα ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Γυμνάσιο - Λύκειο Σιάτιστας 'ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ'

Το Γυμνάσιο Λύκειο «Γεώργιος Παπαγεωργίου» είναι ένα σύγχρονο διδακτήριο που δημιουργήθηκε με δαπάνες των αδερφών Παπαγεωργίου το 1986 στην πατρίδα τους την Σιάτιστα.

Ανάπλαση προαύλιου χώρου Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Σιάτιστας

Το Ίδρυμα Παπαγεωργίου ανέλαβε την ανάπλαση και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Δημητρίου Σιάτιστας, πολιούχου και προστάτη της πόλης. Μεταγενέστερα, προέβη στην πλήρη ανακαίνιση της αίθουσας τελετών του Ιερού Ναού, που φέρει το όνομα της Αλεξάνδρας Παπαγεωργίου, μητέρας των αδερφών Παπαγεωργίου.

Υποτροφίες «ΑΝΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ» στο Κολλέγιο ΑΝΑΤΟΛΙΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ από το 2008 θεσμοθέτησε τη χορήγηση υποτροφιών «ΑΝΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ» στο Κολλέγιο ΑΝΑΤΟΛΙΑ.

Γηροκομεία

Το Ίδρυμα ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ θέλοντας να προσφέρει στην τρίτη ηλικία, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως Σταυρουπόλεως και τον Σεβασμιώτατο κ.κ. Βαρνάβα, αποφάσισε να χρηματοδοτήσει τις μελέτες για την πραγματοποίηση των παρακάτω έργων.