Ενημέρωση


Βραβεύσεις Ιδρύματος ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ «ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΣ»

Στην εκδήλωση κοπής της πίτας του Γ.Ν. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024, απονεμήθηκαν τα βραβεία «Βασίλης Παπάς» που καθιερώθηκαν με απόφαση του Δ.Σ. του Ιδρύματος ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ από τον Μάιο του 2022. Τα βραβεία είναι 4 και απονεμήθηκαν σε ομάδες και ανθρώπους του νοσοκομείου για την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών:

Ο Άγιος Βασίλης με τους βοηθούς του επισκέφθηκαν τα παιδιά των εργαζομένων του Νοσοκομείου ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Άγιος Βασίλης με τους βοηθούς του μετέδωσαν το πνεύμα των Χριστουγέννων σε μικρούς και μεγάλους στην παιδική γιορτή που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 από το Ίδρυμα Παπαγεωργίου και το Ίδρυμα Georgios L. Papageorgiou, Public Benefit & Charitable Foundation.

Χριστουγεννιάτικες Ευχές συνοδεία εορταστικής συσκευασίας κρασιών από το Ίδρυμα ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ και το Georgios L. Papageorgiou Public Benefit & Charitable Foundation

Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, μία εορταστική συσκευασία με κρασιά συνόδευσε τις θερμότερες ευχές του Ιδρύματος ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ και του Georgios L. Papageorgiou Public Benefit & Charitable Foundation προς όλους τους εργαζόμενους του Γ.Ν. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ και τις οικογένειές τους.

Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή με κέφι και εκπλήξεις για τα παιδιά των εργαζομένων του Γ.Ν. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το πνεύμα των γιορτών, με όλες τις εκπλήξεις που το συνοδεύουν, από τα δώρα και τα φαντασμαγορικά κόλπα μέχρι τα συναρπαστικά παιχνίδια και τις χριστουγεννιάτικες μεταμφιέσεις, έζησαν τα παιδιά των εργαζομένων του Νοσοκομείου ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, στη χριστουγεννιάτικη γιορτή που πραγματοποιήθηκε από το Ίδρυμα ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ και το Ίδρυμα Georgios L. Papageorgiou, Public Benefit & Charitable Foundation, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022.

Γιορτινές ευχές και εορταστικές συσκευασίες κρασιών από το Ίδρυμα ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ και το Georgios L. Papageorgiou Public Benefit & Charitable Foundation

Τις θερμότερες και ειλικρινείς ευχές του Ιδρύματος ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ και του Georgios L. Papageorgiou Public Benefit & Charitable Foundation προς όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου και τις οικογένειές τους, συνόδευσε μια εορταστική συσκευασία κρασιών.

Τελετή ονοματοδοσίας 3ου Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Μενεμένης σε «Νικόλαος Παπαγεωργίου»

Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Προέδρου Ιδρύματος ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Γεωργίου Παπαγεωργίου και της συζύγου του Ζωής Ψαρρά Παπαγεωργίου, ειδική εκδήλωση ονοματοδοσίας του 3ου Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Μενεμένης σε «Νικόλαος Παπαγεωργίου», σε ένδειξη Τιμής, Μνήμης και αιώνιας Ευγνωμοσύνης προς τον μεγάλο δωρητή όπως επισήμανε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας Λάζαρος Κρίζογλου στην ομιλία του.

Το Ίδρυμα ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ αποχαιρέτησε τον Νικόλαο Παπαγεωργίου

Tο Ίδρυμα ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ με οδύνη και σεβασμό την Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 αποχαιρέτησε στη Σιάτιστα, έναν σπουδαίο άνθρωπο του οποίου η ζωή είχε επίκεντρο την προσφορά.

Επίσημα εγκαίνια του Anna Papageorgiou STEM Center στο Κολλέγιο ΑΝΑΤΟΛΙΑ

Παρουσία των Εφόρων του Κολλεγίου Ανατόλια, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου Ιδρύματος ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ και επισήμων, πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022, τα επίσημα εγκαίνια του πρότυπου εκπαιδευτικού κτιρίου Anna Papageorgiou STEM Center.

Βραβεία Ιδρύματος ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 'ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΣ'

Το Ίδρυμα ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου ως ελάχιστο φόρο τιμής προς τον εκλιπόντα Βασίλη Παπά, τακτικού μέλους, τ. Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου Ιδρύματος ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ και επί 11 έτη Πρόεδρο του Γ.Ν. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, από φέτος καθιερώνει ετήσιες βραβεύσεις «Βασίλης Παπάς».

Ευχές για το Πάσχα και προσφορά κρασιών σε όλους εργαζόμενους του Νοσοκομείου ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ενόψει των εορτών του Πάσχα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος φρόντισε να διανεμηθούν εορταστικές συσκευασίες κρασιών συνοδεύοντας με αυτό τον τρόπο τις ευχές του στους περίπου 2.000 εργαζόμενους του Νοσοκομείου ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ και τις οικογένειές τους.

Αποχαιρετισμός Βασίλη Παπά

Με βαθιά θλίψη αποχαιρετίσαμε στην εξόδιο ακολουθία που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 4 Απριλίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Πανοράματος τον Βασίλη Παπά, Αρχιτέκτονα – Μηχανικό, που έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 79 ετών.

Δώρα και ευχές στα παιδιά των εργαζομένων του Νοσοκομείου ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το Ίδρυμα ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ τηρώντας την παράδοση, φρόντισε και φέτος να δοθούν σε όλα τα παιδιά των εργαζομένων του Νοσοκομείου ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ δώρα από τον Άγιο Βασίλη, ώστε τα πρόσωπα των παιδιών να φωτιστούν με χαμόγελα.

Η χαρά των Χριστουγέννων, χαμόγελα και δώρα στα παιδιά των εργαζομένων

Το Ίδρυμα Παπαγεωργίου για μια ακόμη φορά, φρόντισε να χαρίσει δώρα στα παιδιά, λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα.

Προσφορά φιαλών κρασιού και ευχών στους εργαζόμενους από το Ίδρυμα Παπαγεωργίου

Ενόψει των εορτών παραμονές Πρωτοχρονίας, το Ίδρυμα Παπαγεωργίου προσέφερε μια εορταστική συσκευασία με δυο κρασιά της Οινοποιίας Διαμαντή-Παπαγεωργίου προς όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου.

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γ.Ν. Παπαγεωργίου

Το Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου επισκέφθηκε την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τον Covid-19 και την εξέλιξη της Πανδημίας τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και στη Βόρεια Ελλάδα .Τον Πρωθυπουργό, που συνοδευόταν από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, αλλά και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Μιχαήλ Καραβιώτης, η εκπρόσωπος του Ιδρύματος Παπαγεωργίου Ζωή Ψαρρά – Παπαγεωργίου και ο Γενικός Διευθυντής Κωνσταντίνος Εμμανουηλίδης.

Τιμητική βράβευση του Ευεργέτη και Δωρητή του Γ.Ν. Παπαγεωργίου Νικόλαου Παπαγεωργίου από την Ιατρική Εταιρεία Θεσσαλονίκης

Την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020, κατά την επίσημη τελετή έναρξης του «35ου Βορειοελλαδικού Ιατρικού Συνεδρίου, που διοργάνωσε η Ιατρική Εταιρεία Θεσσαλονίκης, βράβευσε τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Παπαγεωργίου, Ευεργέτη και Δωρητή του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Νικόλαο Παπαγεωργίου, ως ένδειξη αναγνώρισης της πολυετούς προσφοράς του στο χώρο της υγείας αλλά και στην κοινωνία της Βόρειας Ελλάδας.

Τιμητική βραδιά αφιερωμένη στον άνθρωπο που σφράγισε την πορεία του Νοσοκομείου κο Βασίλειο Παπά

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020 στο κτήμα «Club Cheval» η εκδήλωση το Ιδρύματος Παπαγεωργίου προς τιμήν του επί σειρά ετών Προέδρου του ΔΣ του Νοσοκομείου κ. Βασίλειου Παπά.

Επίσκεψη του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια στο Γ.Ν. Παπαγεωργίου

Το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου επισκέφτηκε την Τρίτη 26 Μαΐου 2020 ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας προκειμένου να ενημερωθεί για τη λειτουργία του, συνοδευόμενος από τους επικεφαλής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Μακεδονίας και του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) Βορείου Ελλάδος.

Παιδική Γιορτή Χριστουγέννων 2019

Από νωρίς το πρωί ο κεντρικός χώρος υποδοχής του νοσοκομείου είχε μεταμορφωθεί σε μεγάλη παιχνιδούπολη, έτοιμη να υποδεχθεί τους μικρούς καλεσμένους του.

Επίσκεψη κας Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Στις 5 Δεκεμβρίου η κα Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, τιμώντας τη παγκόσμια μέρα Εθελοντισμού. Ξεναγήθηκε στη Παιδιατρική και Παιδοχειρουργική κλινική , μοιράζοντας δώρα στα νοσηλευόμενα παιδιά . Εκεί την περίμεναν μαθητές του κολεγίου ΑΝΑΤΟΛΙΑ , όπου τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

20 χρόνια Νοσοκομείου Παπαγεωργίου: Εκδήλωση στο Κυβερνείο

Μια ξεχωριστή βραδιά με τον αγαπημένο σόουμαν Τάκη Ζαχαράτο απόλαυσαν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, στο Κυβερνείο (Παλατάκι). Η βραδιά ήταν αφιερωμένη σε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου και διοργανώθηκε από το Ίδρυμα Παπαγεωργίου, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 20 χρόνων λειτουργίας του Νοσοκομείου.

20 χρόνια Νοκοσομείου Παπαγεωργίου

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η κεντρική επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την έναρξη λειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείου Παπαγεωργίου. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στους εργαζόμενους, καθώς χάρη στον ζήλο και την προσφορά τους, το Νοσοκομείο έχει κατορθώσει να αναδειχθεί σε κορυφαίο στον ελλαδικό χώρο αλλά και να κατατάσσεται στα πλέον αξιόλογα νοσηλευτικά ιδρύματα της Ευρώπης.

20 χρόνια Νοκοσομείου Παπαγεωργίου: Εκδήλωση στο Ολύμπιον

Με μια λαμπρή εκδήλωση στο κινηματοθέατρο «Ολύμπιον» το Ίδρυμα Παπαγεωργίου γιόρτασε τη συμπλήρωση 20 ετών από την λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Παπαγεωργίου. Μια πορεία γεμάτη από δυσκολίες αλλά και επιτυχίες προς όφελος της υγείας των πολιτών της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας.

Βράβευση Νικολάου Παπαγεωργίου

Από το Δήμο Παύλου Μελά ανακήρυξη του ευεργέτη και δωρητή του Γενικού Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» Νικολάου Παπαγεωργίου σε επίτιμο δημότη και επίδοση του Χρυσού κλειδιού της πόλης, ως αναγνώριση της πολύπλευρης προσωπικότητας του , των σημαντικών διακρίσεων και του κοινωνικού του έργου.

5 χρόνια ΑΝΤΗΡΙΔΑ

Τα πέντε χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου εθελοντών του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου «Η Αντηρίδα» γιόρτασαν οι υποστηρικτές και τα μέλη του την Τετάρτη 18 Μαΐου.

31ο Βορειοελλαδικό Ιατρικό Συνέδριο

Στις 8 Απριλίου του 2016, διεξήχθη το 31ο βορειοελλαδικό ιατρικό συνέδριο Θεσσαλονίκης , μια από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις της Ιατρικής Εταιρείας.

Το Ίδρυμα Παπαγεωργίου αποχαιρέτησε τον Λεωνίδα Παπαγεωργίου

Στις 7 Νοεμβρίου 2021 το Ίδρυμα ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ με μεγάλη θλίψη και οδύνη αποχαιρέτησε τον Λεωνίδα Παπαγεωργίου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών. Με συντριβή και σεβασμό είπε το τελευταίο «αντίο» σε έναν σπουδαίο άνθρωπο, έναν οικογενειάρχη, έναν πρωταγωνιστή της ζωής, που με τον λιτό του βίο υπηρέτησε τον συνάνθρωπο και έγινε σύμβολο προσφοράς.