Ίδρυμα Παπαγεωργίου


Το Ίδρυμα Παπαγεωργίου συστάθηκε το 1990 με αρχικό σκοπό την ανέγερση του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης Παπαγεωργίου.

Μετά την αποπεράτωση του έργου αυτού ακολούθησε η ανέγερση και ο εξοπλισμός του Βρεφονηπιακού σταθμού για την εξυπηρέτηση των αναγκών των εργαζομένων του Γ.Ν. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Το Ίδρυμα Παπαγεωργίου ενέταξε στους σκοπούς του την συντήρηση του δωρηθέντος από την οικογένεια Παπαγεωργίου Γυμνασίου – Λυκείου στην πόλη της Σιάτιστας, καθώς και την πραγματοποίηση παροχών προς εξυπηρέτηση πάσης φύσεως κοινωφελών σκοπών.

Δραστηριοποιείται σε τομείς όπως η υγεία, η εκπαίδευση, η επιστήμη, ο πολιτισμός και οι τέχνες, στηρίζοντας κάθε σχετική πρωτοβουλία, πάντα κατά την κρίση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος.

Περισσότερα

Το Ίδρυμα Παπαγεωργίου αποχαιρέτησε τον Νικόλαο Παπαγεωργίου


Το Ίδρυμα ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ με οδύνη και σεβασμό την Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 αποχαιρέτησε στη Σιάτιστα, έναν σπουδαίο άνθρωπο του οποίου η ζωή είχε επίκεντρο την προσφορά. Έναν άνθρωπο που ξεχώρισε για το μεγάλο του φιλανθρωπικό έργο, κάνοντας πράξη την έννοια της αλληλεγγύης.

Περισσότερα

Το Ίδρυμα Παπαγεωργίου αποχαιρέτησε τον Λεωνίδα Παπαγεωργίου


Στις 7 Νοεμβρίου 2021 το Ίδρυμα ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ με μεγάλη θλίψη και οδύνη αποχαιρέτησε τον Λεωνίδα Παπαγεωργίου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών.

Περισσότερα

Μεγάλα Έργα


Ντοκιμαντέρ από το Ίδρυμα Παπαγεωργίου


Με αφορμή τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, το Ίδρυμα Παπαγεωργίου παρουσιάζει ένα ντοκιμαντέρ επικεντρωμένο στα πρόσωπα και τα γεγονότα της Μακεδονίας.

Νέα & Ανακοινώσεις


Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή με κέφι και εκπλήξεις για τα παιδιά των εργαζομένων του Γ.Ν. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το πνεύμα των γιορτών, με όλες τις εκπλήξεις που το συνοδεύουν, από τα δώρα και τα φαντασμαγορικά κόλπα μέχρι τα συναρπαστικά παιχνίδια και τις χριστουγεννιάτικες μεταμφιέσεις, έζησαν τα παιδιά των εργαζομένων του Νοσοκομείου ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, στη χριστουγεννιάτικη γιορτή που πραγματοποιήθηκε από το Ίδρυμα ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ και το Ίδρυμα Georgios L. Papageorgiou, Public Benefit & Charitable Foundation, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022...

Γιορτινές ευχές και εορταστικές συσκευασίες κρασιών από το Ίδρυμα ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ και το Georgios L. Papageorgiou Public Benefit & Charitable Foundation

Τις θερμότερες και ειλικρινείς ευχές του Ιδρύματος ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ και του Georgios L. Papageorgiou Public Benefit & Charitable Foundation προς όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου και τις οικογένειές τους, συνόδευσε μια εορταστική συσκευασία κρασιών. ..