Τελετή ονοματοδοσίας 3ου Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Μενεμένης σε «Νικόλαος Παπαγεωργίου»


Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Προέδρου Ιδρύματος ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Γεωργίου Παπαγεωργίου και της συζύγου του Ζωής Ψαρρά Παπαγεωργίου, ειδική εκδήλωση ονοματοδοσίας του 3ου Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Μενεμένης σε «Νικόλαος Παπαγεωργίου», σε ένδειξη  Τιμής, Μνήμης και αιώνιας Ευγνωμοσύνης προς τον μεγάλο δωρητή όπως επισήμανε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας Λάζαρος Κρίζογλου στην ομιλία του.

«Ο Νικόλαος Παπαγεωργίου, με την τόλμη που τον διέκρινε, το ανήσυχο πνεύμα, την κοινωνική ευαισθησία, το τεράστιο ηθικό ανάστημα, αναδείχθηκε μέσα από τις πράξεις του ως Μεγάλος Εθνικός Ευεργέτης. Ο Νικόλαος Παπαγεωργίου πορεύτηκε με την αξιοθαύμαστη ταπεινότητά που τον χαρακτήριζε, αφοσιωμένος στις αρχές και τις αξίες για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο άσβεστο ενδιαφέρον που έτρεφε ο Νικόλαος Παπαγεωργίου για τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο καθώς και στο μεγαλειώδες έργο κοινωνικής προσφοράς, μέσω του Ιδρύματος ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, σε τομείς όπως η εκπαίδευση, η επιστήμη, ο πολιτισμός και οι τέχνες.

Τον καθιερωμένο αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ο Πρόεδρος Νοσοκομείου ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ κ. Μιχάλης Καραβιώτης καθώς  και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου, εκπρόσωποι των πολιτειακών αρχών, της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορέων της Σιάτιστας κ.α.

Μεγάλα Έργα


Πρόσφατα Νέα & Ανακοινώσεις