Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή με κέφι και εκπλήξεις για τα παιδιά των εργαζομένων του Γ.Ν. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ


Το πνεύμα των γιορτών, με όλες τις εκπλήξεις που το συνοδεύουν, από τα δώρα και τα φαντασμαγορικά κόλπα μέχρι τα συναρπαστικά παιχνίδια και τις χριστουγεννιάτικες μεταμφιέσεις, έζησαν τα παιδιά των εργαζομένων του Νοσοκομείου ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, στη χριστουγεννιάτικη γιορτή που πραγματοποιήθηκε από το Ίδρυμα ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ και το Ίδρυμα Georgios L. Papageorgiou, Public Benefit & Charitable Foundation, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022.

Το κεντρικό σαλόνι μετά από πολύ καιρό μετατράπηκε και πάλι σε ένα γιορτινό, παιχνιδιάρικο σκηνικό που μύριζε φρεσκοψημένο ποπ κορν και ήταν πλημμυρισμένο με λαμπερά χαμόγελα και γιορτινούς ήρωες.

Ο Άγιος Βασίλης, ως επίτιμος προσκεκλημένος και οι πελώριοι ξυλοπόδαροι βοηθοί του, παρέσυραν τα παιδιά σε ένα χριστουγεννιάτικο ταξίδι, γεμάτο χορό, χαρμόσυνες μελωδίες, μπαλόνια και αστερόσκονη.

Τα έμπιστα ξωτικά του Άγιου Βασίλη μοίρασαν από έναν πάπυρο στο κάθε παιδί ώστε να ζητήσει με κάθε επισημότητα το δώρο του.  Ενώ οι δραστηριότητες, τα παιχνίδια και τα θεάματα διαδέχονταν το ένα το άλλο, δίπλα σε ένα μεγάλο φουσκωτό κάστρο, ειδικά σχεδιασμένο για πολλά χοροπηδητά.

Μεγάλα Έργα


Πρόσφατα Νέα & Ανακοινώσεις